Drieluik-schilderijen

Canvas Drieluik-Schilderijen

Figuratief Drieluik

U ziet bij dit figuratief drieluik schilderij dat een modern schilderij niet altijd felle heldere kleuren nodig heeft.Dit mooie kunstschilderij heeft hoofdzakelijk zachte kleuren en is toch uiterst modern.

naar de website

Faces of Venice

Een soortgelijk drieluik kunstschilderij hebben wel al een paar keer eerder gezien met iets andere kleuren.U kan dus kiezen welke kleur het beste bij uw interieur past.

naar de website

Maya

Let U eens op de prachtige kleuren van dit driedelige kunstschilderij.In het midden zijn de kleuren licht en helder maar de zijkanten worden steeds donkerder van kleur tot het bijna zwart is.

naar de website

Drie Honden

Afbeeldingen van honden of andere dieren worden best veel gebruikt als muurdecoratie in de woonkamer of ergens anders in de woning.Ook deze drie honden zijn heel erg leuk om bijvoorbeeld de muren van de woonkamer te versieren.Vooral voor hondenliefhebbers is dit een prachtige decoratie.

naar de website

New Faces

Een kunstschilderij met de naam New Faces.Het is inderdaad een mooie en vernieuwende manier van schilderen.Niet elke kunstschilder heeft de schildertechniek om een kunstwerk als deze te maken.Het is een prachtig modern drieluik-schilderij geworden van ongekende klasse.

naar de website

Bonsai Boom Oranje

Een oranje bonsai boom geschilderd over drie canvasdoeken.Het zijn drie doeken met verschillende afmetingen en vormen wat nodig is om de bonsai boom goed te kennen schilderen.Het kunstwerk is gemaakt door een Nederlandse top-kunstschilder.

naar de website

Turquoise Poppies 2

Twee prachtig geschilderde turquoise poppies op drie evengrote canvasdoeken.De kunstenaar heeft de bloemen zeer realistisch geschilderd met acrylverf.De zijkanten van doeken zijn ook beschilderd dus er hoeft geen lijst om het doek.Gewoon ophangen en klaar.

naar de website

Copper Faces

Wanneer ik naar dit prachtige mysterieuze canvas drieluik-schilderij kijkt wordt ik echt blij.Het is zo,n simpel maar toch stijlvol kunstwerk geworden dat het echt bij iedereen direct op zal vallen wanneer dit aan de muur hangt.Het zal zeker alleen maar positieve reacties krijgen.

naar de website

Pink Poppies

Een kunstschilderij met roze bloemen blijft altijd wel heel erg in trek bij een gedeelte van de mensen.De bloemen op dit drieluik zijn perfect geschilderd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Mysterious seedslings

Echt een heel bijzonder abstract geschilderd vijfluik-schilderij.De vijf doeken zijn verschillend van afmeting en de kleuren zijn overwegend donker.Het kunstschilderij is makkelijk in verschillende woonstijlen te combineren.

naar de website

Modern Figuratief

Dit vierkante canvasschilderij is gemaakt door de vrouwelijke kunstschilder Ines.Zij is meester in het maken van abstracte en moderne doeken waarbij zij een eigen herkenbare schilderstijl heeft ontwikkeld.

naar de website

Summer in the City

Een prachtig vierkant kunstschilderij gemaakt door kunstschilderes Ines.Het is een zeer modern doek met onvoorstelbare mooie kleuren.

naar de website

Crazy Brushes

Hier ziet U een zeer opvallend en kleurrijk schilderij in drie gelijke verticale panelen.Het schilderij heeft vijf hoofdkleuren en daarna heeft de kunstschilder een aantal andere moderne kleuren in een bepaald patroon op het doek aangebracht.

naar de website

City Heat

Een stad of straat in de zon.Dat is zo ongeveer wat de kunstenaar heeft bedoeld toen hij met het schilderijen van dit doek is begonnen.Het zijn drie verticale doeken geworden met een uiterst modern uiterlijk.

naar de website

Spectaculair

De volledige naam van dit drieluik is Spectacular abstraction.U ziet natuurlijk ook wel waarom de artiest deze naam heeft gekozen voor zijn werk.Het is ten eerste super spectaculair en ook nog eens abstract.

naar de website

Shooting Color

Dit is een erg geliefd schilderij bij jonge hippe mensen met een positieve kijk op de kunstwereld.Het is namelijk een modern schilderij gemaakt door een echte top kunstschilder uit Duitsland.Het is een moderne kunstenaar die zich heeft gespecialiseerd in het maken van abstracte schilderwerken.

naar de website

Horizon Afrika

Dit mooie drieluik-schilderij bestaat uit twee verticale en een horizontaal doek.De achtergrond is donkerbruin.Over de gehele breedte van de drie doeken is een wit kader aangebracht waar de afbeelding in is geschilderd.Het doek is gemaakt met een speciale schildertechniek.

naar de website

Magnolia in Violet

Drie doeken met prachtig geschilderde magnolia bloemen op een violet achtergrondkleur.Erg Mooi en erg opvallend.

naar de website

Shooting Branch

Door de donkerrode achtergrondkleur heeft dit schilderij een beetje oosters uiterlijk gekregen.De boom met witte bloesem is abstract geschilderd.Het kunstwerk zou ook een mooie wanddecoratie kunnen zijn in een oosters restaurant.

naar de website

Floating Gold

Let goed op of deze kleuren echt goed aansluiten bij uw interieur.

naar de website

Geisha

Een hoofdzakelijk orientaals rood kunstschilderij bestaande uit drie even grote canvasdoeken.Op het middelste doek staat een Geisha geflankeerd door een boom in bloesem.

naar de website

Modern Schilderij

Dit zeer opvallende en bijzonder schilderij is gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Zenon Emmanuel.Het is een kunstenaar met een aparte vernieuwende schilderstijl en is meestal te herkennen door grote vlakken met dezelfde kleur.Iets wat in dit werk ook weer terug te zien is.

naar de website

Tweeluik Schilderij

Dit mooie figuratieve tweeluik-schilderij is een productie van de Kunstschilderes Aleksandra.Het is een afbeelding van twee hanen in uniform wat niet alleen mooi maar ook echt stijlvol is geschilderd.Moderne wanddecoraties als deze worden steeds meer gezien.

naar de website

PickNick

De drie verticale canvaspanelen hebben een afbeelding die niet helemaal duidelijk is.U kan hier dus uw fantasie laten werken om een invulling te geven aan de afbeelding.

naar de website

Meadows Flowers

Let vooral eens op de mooie natuurlijke kleuren van al de mooie bloemen.Dit schilderij is wat minder geschikt voor een moderne omgeving.

naar de website

Oktober Skyline

Een kunstschilderij met een skyline bestaande uit drie delen.De afzonderlijke delen hebben allen een andere afmeting wat het geheel ook weer een beetje apart maakt.Door alleen de kleuren zwart en wit te gebruiken krijgt heeft het werk een stijlvol uiterlijk gekregen.

naar de website

Sunset Dancing

Dit canvasschilderij is zo stijlvol omdat het zo simpel lijkt.Toch is het niet echt simpel want de kunstenaar heeft de combinatie afbeelding en kleur perfect bij elkaar gekozen.Het werk is nu mooi, perfect, stijlvol en mysterieus tegelijk.De kunstenaar heeft het werk gesigneerd.

naar de website

Trilogy

Waarom abstracte kunstwerken steeds de voorkeur heeft bij heel veel jonge mensen komt waarschijnlijk omdat jonge mensen ervoor kiezen een woning modern in te richten.En dan wordt al snel gekozen voor bijvoorbeeld een modern schilderij of decoratiebeeld.

naar de website

Mother Nature

Een kunstschilderij als wanddecoratie kan natuurlijk ook uit meerdere delen bestaan.Een kunstwerk uit bijvoorbeeld drie of meer delen zijn vaak ook opvallender en komen meestal heel mooi uit in het interieur.Er zijn zoveel meerluik schilderijen dat het geen moeite zal kosten een leuk exemplaar uit te zoeken welke past in uw woning.

naar de website

Drieluik Tulpen

Tulpen als onderwerp op een schilderij doet het altijd prima.Zeker wanneer ze zo mooi en realistisch geschilderd zijn op dit canvas drieluik-schilderij.De prachtige rood roze kleuren van de bloem steken perfect of tegen de groene kleur van het loof en de stengel.Het is een geweldige muurdecoratie voor een gezellige woonkamer.

naar de website

Abstract Vierluik

Een heel apart abstract geschilderd vierluik-schilderij.Het betreft hier vier even grote canvasdoeken met vier abstract geschilderde gezichten.De gezichten zijn met dunne witte lijntjes aangebracht op een donkere achtergrond.

naar de website

Colourize

De twee buitenste canvaspanelen van dit drieluik-schilderij hebben een lichte achtergrondkleur.Het middelste doek heeft de kunstenaar donkerkleurig gehouden.Op de drie panelen heeft de kunstschilder de bomen op een abstracte wijze geschilderd.

naar de website

Autumn Alley

Zoekt U een muurdecoratie die vrijwel in elk interieur past dan hoeft U niet verder te zoeken.Bekijk dit prachtige canvasschilderij maar eens.Het is een voorstelling van een bos in herfstsfeer.Er loopt een pad midden door het bos en aan het einde van het bos ziet U de mooie blauwe lucht.

naar de website

Skyline

Een skyline als wanddecoratie doet het altijd prima bij jonge moderne mensen.Zij herkennen zich met het wereldgevoel wat een skyline met zich mee brengt.Iemand die wel eens in New York is geweest krijgt leuke herinneringen bij het zien van dit moderne drieluik skyline-schilderij op canvasdoek.

naar de website

Peace Keepers

Een modern drieluik kunstschilderij met hoofdzakelijk een bruine of lichtbruine kleur.De drie doeken hangen niet precies recht naast elkaar.

naar de website

Fiesta

Deze drie bij elkaar horen canvasdoeken vormen samen een moderne wanddecoratie.De kleuren die de kunstenaar heeft gebruikt zijn hoofdzakelijk rood, blauw en geel.De doeken zijn 50 X 50 centimeter groot dus totaal meer dan anderhalve meter.

naar de website

Earthsong

Dit bijzonder mooie drieluik kunstwerk is zo apart dat het best in een museum voor moderne kunsten kan hangen.Het is een kunstwerk gemaakt door een echt top kunstenaar met vele jaren ervaring.

naar de website

Oranje bloemen

De meeste mensen kiezen nog steeds voor een schilderij als muurdecoratie.Hoewel modern ingestelde mensen tegenwoordig ook nog wel eens kiezen voor een metalen muurdecoratie of een moderne poter blijft het canvasschilderij bovenaan het lijstje staan.

naar de website

Bonsai boom

Een bonsaiboom komt van oorsprong uit Japan en is vaak een favoriet onderwerp voor sommige kunstschilders.Ook hier ziet U een kunstschilderij met als onderwerp een bonsaiboom.De kunstenaar heeft dit hier op een canvas-drieluik geschilderd met de beste Italiaanse acrylverf.

naar de website

Chinese Girls

Een bijzonder mooi rood gekleurd vijfluik-schilderij met een oosterse afbeelding.Het is een schilderij waar twee Chinese girls op zijn geschilderd.De vijf canvasdoeken hangen niet recht maar een beetje trapsgewijs naast elkaar.

naar de website

Abstract Fusion

Dit is een modern en abstract geschilderd drieluik.De kunstschilder heeft drie evengrote canvasdoeken gebruikt met een afmeting van 50 X 50 centimeter.Hoewel met vaak felle moderne kleuren ziet op een modern schilderij heeft de kunstenaar er hier voor gekozen zachte pasteltinten te gebruiken.Het resultaat is verbluffend mooi.

naar de website

Negen luik Schilderij

Een bijzonder mooi en modern negen-luik schilderij gemaakt op canvasdoek.het zijn dus negen kleinere doeken welke samen een groot kunstwerk vormen kunstenares Ines heeft wet werk gemaakt en gesigneerd.Deze kunstschilderes maakt wel vaker meerluik-schilderijen in de moderne sfeer.

naar de website

Turquoise Poppies

De kunstschilder heeft de turquoise bloemen op een perfecte manier geschilder op deze drie bij elkaar horende canvasdoeken.Het is een mooi en frisse wanddecoratie geworden.

naar de website

Olifant Schilderij

Op dit canvasdoek is niet alleen de olifant heel mooi en bijzonder maar vooral ook de kleuren en achtergrondkleuren.Het is dus een schilderij van een olifant en tevens ook een modern schilderij.Het doek is vierkant en kan direct aan de muur opgehangen worden.Het schilderij zal zeker een positieve uitwerking hebben op uw interieur.

naar de website